...

Skibus Val Gardena

Skibus in Val Gardena

Er is veel te zien en te doen in Val Gardena, dus de kans is groot dat je met de skibus zult reizen om alles op je to-do lijstje af te vinken. In de meeste gevallen is het perfect mogelijk om uw auto op de parkeerplaats van uw accommodatie te laten staan. Lokale bussen rijden langs alle belangrijke routes, tientallen liften verbinden de skigebieden, en intuïtieve wegwijzers in meerdere talen maken het gemakkelijk om de plaatsen te vinden die jij zoekt.

Val Gardena Mobil Card

Zolang je accommodatie lid is van een plaatselijke toeristenvereniging, krijg je een gratis “Val Gardena Mobil Card” voor de duur van jouw vakantie. Hiermee kun je gratis gebruik maken van alle openbare bussen (inclusief skibussen) die Ortisei, Santa Cristina en Wolkenstein met elkaar verbinden. De ideale manier om snel, gemakkelijk en milieuvriendelijk te reizen!

Snowcats at sunset©DOLOMITESValGardena

Avondbus Val Gardena

Met de nachtbus kom je ook op een later tijdstip veilig terug bij je accommodatie. De dienst is beschikbaar op zaterdagavond en sinds enkele maanden ook op vrijdagavond. Voor de nachtbus heb je een speciaal kaartje nodig dat direct in de bussen verkrijgbaar is (de Val Gardena Mobil Card is niet geldig voor de nachtbus).

Skibusregeling Val Gardena

Handige links
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.