...

Wellness en spa Val Gardena

Wellness & Spa in Val Gardena

Val Gardena is niet alleen een populaire wintersportbestemming vanwege de uitgebreide skigebieden en de adembenemende natuur, maar ook vanwege de vele wellness mogelijkheden die het te bieden heeft. Na een dag skiën of snowboarden is er niets beter dan ontspannen en tot rust komen in een van de wellnesscentra of spa’s in de vallei.

Genieten en ontspannen

Val Gardena biedt talloze wellness mogelijkheden voor zowel skiërs als niet-skiërs. Er zijn verschillende hotels, spa’s en wellnesscentra waar je terecht kunt voor ontspanning en verwennerij. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de verschillende sauna’s, stoombaden, bubbelbaden en zwembaden die de wellnesscentra te bieden hebben. Ook kun je kiezen voor een massage of schoonheidsbehandeling om je spieren te laten ontspannen en je huid te laten stralen.

Een van de meest populaire wellnesscentra in Val Gardena is de Mar Dolomit in Ortisei. Dit centrum biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures en meer. Het centrum beschikt ook over verschillende sauna’s, een zwembad en een fitnessruimte.

Een andere optie is de Saslong Therme in Santa Cristina, met een verwarmd binnenzwembad en verschillende sauna’s en stoombaden. Ook hier kun je terecht voor massages en andere behandelingen.

Veel hotels in Val Gardena hebben ook hun eigen spa’s en wellnesscentra. Hier kun je genieten van behandelingen in een rustige en ontspannen omgeving. Vaak zijn deze spa’s alleen toegankelijk voor hotelgasten, maar sommige bieden ook behandelingen aan voor niet-gasten.

Kortom, Val Gardena is een paradijs voor liefhebbers van wellness. Na een dag skiën of snowboarden kun je hier helemaal tot rust komen en jezelf verwennen met een ontspannende massage of een andere behandeling.

wellness
Handige links
Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.